Berber Brouwer

Mr. Berber Brouwer is oprichter van het kantoor Brouwer & Law. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de commerciële advocatuur en is allround expert intellectuele eigendom, media- en privacyrecht. Zij is in 2003 beëdigd als advocaat in de internationale octrooipraktijk van Hogan Lovells en is daarna overgestapt naar Bergh Stoop & Sanders. Daar was ze tot medio 2018 hoofd van de afdeling intellectueel eigendomsrecht. Berber is als advocaat ingeschreven bij de Orde van Advocaten in Amsterdam en erkend als Certified International Privacy Professional (CIPP).

Berber Brouwer publiceert regelmatig over spraakmakende zaken in het vakgebied. Artikelen van haar hand verschenen onder andere op Quotenet, De Zaak en in de Volkskrant. Ook wordt ze met regelmaat gevraagd om commentaar op actuele mediazaken door BNR Nieuwsradio.

Neem contact op: berber@brouwerlaw.nl
+31 (06) 414 33869

Bart Lukaszewicz

Bart Lukaszewicz is ruim 12 jaar advocaat en specialist op het gebied van het intellectuele-eigendoms- en mediarecht. Hij adviseert cliënten uit binnen- en buitenland over de meest uiteenlopende kwesties op zijn vakgebied en helpt hen bij het oplossen van hun geschillen. Daarbij kan Bart bogen op een ruime proceservaring, die hij voor een groot deel heeft opgedaan in complexe en mediagevoelige zaken. Bart begon zijn carrière in 2007 bij Houthoff en richtte in 2015 zijn eigen kantoor op. Sinds 2019 werkt hij samen met Brouwer & Law.

Neem contact op: lukaszewicz@brouwerlaw.nl

Bekijk de tarieven

Lees het blog

Neem contact op